Klaar Om Het Lichaam Van Je Dromen Te Bouwen?

Binnen 8 - 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam (zonder jojo effect)


Wat als wij jou vertellen dat vrijwel alles wat fitness magazines en trainers jou vertellen fout is. Wat als wij zeggen dat...

 • Jij hoeft jezelf NIET uit te hongeren op een extreem laag calorie dieet om vet te verliezen en dat vet eraf te houden. Sterker nog, dit is hoe je jouw metabolisme in de war brengt waarbij de kans groot is dat jij uiteindelijk meer vet aankomt dan je in eerste instantie verloren bent.
 • Jij GEEN honderden euro's per maand aan nutteloze supplementen en andere "magische'' pillen hoeft te spenderen die beloftes doen die ze niet waar maken (ondanks dat ze vaak aangeprezen worden door jouw favoriete social media model).
 • Jij NIET super strict of "clean'' hoeft te eten om snel vet te verliezen, of al je favoriete voedingsproducten moet verbannen om een sixpack te krijgen. Dat jij alles kan eten wat je lekker vindt en toch vet kan verliezen en spiermassa op kan bouwen.
 • Jij NIET een koolhydraatarm dieet hoeft te volgen om een strak, slank en gespierd lijf te hebben, ongeacht wat sommige "guru's'' online tegen je zeggen. Integendeel, wat als wij zeggen dat het wellicht verstandig is om jouw koolhydraten juist vrij hoog te houden...
 • Jij NIET elke paar uur een maaltijd hoeft te eten om je metabolisme een "boost'' te geven of je verbranding hoog te houden. Dat jij kan eten in een maaltijdschema dat praktisch goed voor jou werkt, en jij toch dat mooie strandlichaam met een laag vetpercentage kan hebben...
 • Jij NIET uren per week als een nutteloze hamster saai op een cardio apparaat hoeft te staan in de hoop dat je vet verliest met als resultaat dat je uiteindelijk teleurgesteld achterblijft omdat je een jaar later nog steeds niet het lichaam van je dromen hebt (hoeveel cardio hamsters ken jij die een strakke beach body hebben?)...
 • Jij NIET steeds je trainingsschema hoeft te veranderen om je spieren te "verwarren''. Progressie maak je juist door je spieren hetzelfde te laten doen. Zorg voor betere motoriek en techniek op specifieke oefeningen (6 belangrijke bewegingspatronen). Verwarren is dus niet de juiste strategie (wat ze ook tegen je zeggen)...
 • Jij NIET uren per dag in de sportschool hoeft te besteden aan oneindig veel sets, supersets, dropsets en giant sets (ook al zegt het trainingsschema van Mister Olympia dat dit het beste is). Sterker nog, dit is een fantastische manier om jezelf constant op te blazen en uiteindelijk NERGENS te komen.

LET OP! Het maakt niet uit hoe genetisch "mislukt'' jij ook denkt te zijn, hoe "verloren'' jij je misschien voelt nadat je voor jouw gevoel alles hebt geprobeerd en telkens hebt gefaald, jij KAN 100% ZEKER het strakke, sterke, en gespierde lichaam van jouw dromen hebben.

henry-rinus-droog-trainen-academie

Je hoeft geen superman te zijn om jouw droomlichaam te bouwen

Wij zijn Henry en Rinus. Coaches van Droog Trainen Academie. Sinds 2013 helpen wij mannen online om hun ideale lichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl.


Inmiddels hebben wij online honderden mannen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. 


Wat ons betreft draait onze business om één ding: het beste resultaat voor onze klanten. Het doel van onze website is om gemotiveerde mannen zoals jij te helpen om hun krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren.


Als jij bereid bent om de moeite erin te stoppen en er echt voor te gaan, dan staan Rinus en Henry voor je klaar en kom je echt strak in je lijf, met een vrachtwagen vol energie!

joost_burger_thumb

Joost

Teammanager bij UWV

Wat heb ik veel geleerd over voeding, beweging en mijzelf. 10 jaar lang ben ik al aan het trainen en nog nooit heb ik zoveel resultaat geboekt in zo'n relatief korte tijd.

ron_seesing_thumb

Ron

Zig Websoftware

Ik voel me fitter, sterker en vooral voor de spiegel ziet het er een stuk beter uit. Henry en Rinus bedankt en ga zo door met jullie programma. Het is super!

johny_duque_thumb

Johny


henry rinus londen ripped

Gegarandeerd succes door onze jarenlange kennis en ervaring...

Jarenlang  waren we zelf op zoek naar de "gouden" formule. Na vele opleidingen, seminars, boeken, en trainingen kwamen we erachter dat er geen "gouden" formule is.


We kwamen erachter dat onze focus jarenlang verkeerd lag. We waren bezig met supplementen, hoe vaak we moesten eten, wanneer we moesten eten, en een hoop andere zaken die geen resultaat opleveren.


We waren bezig met details, terwijl de focus moet liggen op zaken die ECHT resultaat geven.


Sinds we weten waar het echt om draait behalen we zoveel betere resultaten, zowel voor onszelf en voor onze klanten. Geen tijd, energie en geld meer verspillen aan zaken die er nauwelijks toe doen. Maar de juiste dingen doen.


De basis (en de dingen die er echt toe doen) zijn simpeler dan je denkt. Deze dingen leren we onze klanten. De resultaten spreken voor zich...

voor na dimi
voor na joran
voor na jordy
voor na alex
voor na diederik
voor na alexander
voor na marcel

Alles wat je nodig hebt in één simpel te volgen protocol

 • De exacte methode die wij gebruiken om ons vetpercentage te verlagen
 • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl) 
 • Uitleg hoe wij "diëten'' (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
 • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat (krachttraining en cardio)
 • Onze exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)

Wij hebben dit succesvolle protocol geschreven zodat jij 100% zelfstandig aan de slag kan. Jij krijgt alle praktische en nuttige informatie die jij nodig hebt om resultaat te bereiken.


Geen overbodig info. Gewoon een helder stappenplan met alle informatie over training, voeding en lifestyle waar jij resultaat mee gaat bereiken.

€292    €67 (eenmalig)

dta mannen ebook

Dit zeggen onze klanten over het Droog Trainen Protocol

frank facebook comment
Arjan Facebook Comment
Jochen Facebook Comment
Chris facebook comment
facebook comment
Bertil Facebook Comment

Dit is wat je krijgt als je vandaag aan de slag gaat met het DTP

Onderdeel 1: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (E-Book waarde €47)


Voeding is een essentieel onderdeel als het gaat om vetverlies. Veel mannen falen om blijvend vet te verliezen omdat ze simpelweg de verkeerde dingen doen. Ze focussen zich op details en vergeten daarbij de basis, die 90% van het resultaat geeft. Inzicht is het sleutelwoord voor succes. Een voedingsplan wat afgestemd is op jouw lichaam en behoeftes. Weten wat je kan en mag hebben, terwijl je alles eet wat je lekker vindt (flexibel diëten), en toch resultaat bereiken. Dat is waar onze methode om draait. We leggen je stap voor stap uit wat jij moet doen om effectief vet te verliezen, wat te doen als vetverlies stokt, en hoe je dat vet er uiteindelijk permanent af houdt.

mes vork

Onderdeel 2: Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (E-Book waarde €47)


Voldoende bewegen is een belangrijk onderdeel van vetverlies. We focussen ons daarbij op de juiste balans tussen krachttraining, cardio en (meer) bewegen tijdens je dagelijks leven. Veel mannen maken de fout dat ze anders gaan trainen om vet te verliezen. Met als gevolg spierverlies tijdens het cutten (door verkeerde krachttraining en teveel cardio). We leggen je in dit e-book exact alle essentiële zaken uit rondom krachttraining. We leren je hoe je krachttraining effectief gebruikt tijdens vetverlies (waarbij de focus ligt op spierbehoud, en wellicht zelfs spieropbouw). Daarnaast leggen we je uit hoe je cardio kan gebruiken als nuttig middel om je vetverlies op gang te krijgen, en te houden.

dumbbel rek

Onderdeel 3: Progressie meten en het plan bijstellen (E-book waarde €27)


Meten is weten. Hoe weet je of je progressie maakt? Juist. Data. Willekeurig dingen doen in de hoop dat het resultaat op gaat leveren is niet de beste methode. We leggen je exact uit hoe je van week tot week objectief data kan verzamelen zodat je weet of je de goede kant op gaat. Daarnaast leggen we je uit wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt, of wanneer je vetverlies bijvoorbeeld stokt (wat in veel gevallen zo is).

afbeelding progressie

Bonus 1: Handige Macrocalculator (Excel waarde €37)

Alles begint met je voedingsplan. Met deze excel macrocalculator bereken jij binnen een seconde de startwaardes voor jouw voedingsplan. Met deze startwaardes, en de informatie uit het e-book over voeding, ga je zelfstandig aan de slag. De calculator berekent de benodigde calorieën en geeft aan in welke verhoudingen jij je macronutriënten vetten, koolhydraten en proteïne dient te eten. We leggen je exact uit hoe jij je voedingsplan kan instellen in een gratis app, en hoe jij voeding kan gaan "tracken" (met video).  Daarnaast leggen we je exact uit hoe jij zelf je eigen voedingsschema samen kan stellen (zodat je in de toekomst zelfstandig bent en nooit meer afhankelijk van ons of een ander).

Afbeelding Calculator

Bonus 2: Trainingsschema's voor in de gym en thuis (PDF waarde €37)


Progressief trainen voor de beste resultaten. Je ontvangt van ons trainingsschema's voor 3, 4 en 5 dagen per week voor in de sportschool (gym). Deze schema's zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke principes zoals progressive overload. De schema's bestaan uit 3 fasen waarbij we telkens progressief opbouwen (je lichaam iedere keer net wat meer stress bezorgen). Alles is voor je uitgedacht. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hard trainen. Naast de trainingsschema's voor in de gym hebben we een 4-dagen schema gemaakt voor mensen die thuis trainen. Dit schema is op lichaamsgewicht (bodyweight). Je hebt hier dus niets extra's voor nodig. Ook dit schema is gebaseerd op progressive overload.

schema

EXTRA BONUS: GRATIS toegang tot de DTA support groep (Groepscoaching waarde ONBETAALBAAR)


Samen met gemotiveerde mensen werken aan jouw droomlichaam. Dat kan in onze DTA support groep. In deze groep zitten mannen en vrouwen die net als jij bezig zijn met het werken aan hun droomlichaam. Ze streven ernaar om de beste versie van zichzelf te worden. In deze groep mag jij 24/7 al je vragen stellen over het Droog Trainen Protocol, zodat jij makkelijker richting jouw doel(en) kan werken. In deze groep zitten inmiddels honderden mensen die nu lekker(der) in hun vel zitten, fit en sterk zijn, en trots zijn op hun lichaam. Dit willen we ook voor jou! Bij aankoop van het DTP krijg jij GRATIS toegang tot deze waardevolle groep. Instructies voor toegang ontvang je direct na aankoop.

prijs
voor na dennis
menno voor na
voor na patrick
voor na richard
Droog Trainen Academie Transformaties Maarten
Droog Trainen Academie Transformaties Dean

Krijg Nu Direct Toegang Tot Het Droog Trainen Protocol en Start Vandaag Nog Met Jouw Transformatie!

*Na aankoop ontvang je direct een email met inloggegevens en kan je je product downloaden

© 2024 Droogtrainenacademie.nl. KVK 63416107. Alle rechten voorbehouden.