Educatief. Praktisch. Resultaatgericht.
No-Nonsense Informatie Over Krachttraining, Voeding en de Fitness Lifestyle.

Educatief

Wij helpen sinds 2013 online mannen en vrouwen om in de beste shape van hun leven te komen.


We richten ons d.m.v. effectieve krachttraining en een bijbehorend voedingspatroon op fysieke doelen als het opbouwen van spiermassa en het verlagen van je vetpercentage.


Ons doel is om mannen en vrouwen slimmer te maken zodat ze niet (meer) van ons of een ander afhankelijk zijn. 


Op onze website vind je programma's die niet "standaard" zijn. Ze leren jou hoe jij als individu je doel kan bereiken en behouden, en daarbij een methode kan aanleren/hanteren waarbij je voor de rest van je leven op eigen benen kan staan.


Wat wij willen is jou voorzien van voldoende informatie (geen informatie overkill) zodat jij fysiek alles kan bereiken waar je van droomt, en zo meer uit het leven kan halen.


Geen "door de bomen het bos niet meer zien". Alle waardevolle informatie op één plek.

henry-rinus-droog-trainen-academie

Onze Visie

We willen het meest praktische- en resultaat georiënteerde online fitness platform van Nederland en België zijn. We willen gemotiveerde mannen en vrouwen helpen om fysiek meer te bereiken, en zo meer uit het leven te halen.

Praktisch

Op Droog Trainen Academie vertalen we de meeste recente wetenschappelijke data over krachttraining en voeding naar de praktijk.


De fitness wereld staat bol van mythes en onwaarheden. Daar moeten we vanaf. Wetenschap geeft ons richtlijnen die wij in combinatie met onze ervaring vertalen naar praktische informatie voor jou.


Onze passie is dan ook om jou te voorzien van correcte, waardevolle en praktisch toepasbare informatie over krachttraining, voeding en het creëren van een duurzame fitness levensstijl. 

foto-mike-israetel-jared-feather

Mike Israetel en Jared Feather van Renaissance Periodization

Onze Missie

Zoveel mogelijk gemotiveerde mannen en vrouwen helpen een duurzame en gezonde levensstijl te leven, door het praktisch toepassen van de meeste recente wetenschappelijke data over krachttraining, voeding en de fitness lifestyle, om zo hun maximale fysieke en mentale potentie te kunnen bereiken.

Resultaatgericht

Wat ons betreft draait onze business om één ding: het resultaat van onze klanten.


Het doel van onze website is de beste resultaten voor gemotiveerde mensen zoals jij.


Ben jij klaar om controle te nemen over je gezondheid en je lichaam? Dan helpen wij je graag om fysiek (en mentaal) de beste versie van jezelf te worden.


Ons motto: Doel stellen. Doen wat nodig is. Hard, effectief en slim trainen. Voedingspatroon op orde brengen voor jouw doel. Resultaat bereiken. Resultaat behouden. Nieuwe doelen stellen.

foto-seminar-mark-coles

Mark Coles van M10fitness

De Principes Waar Wij Voor Staan

  • Het succes van onze klanten staat op nummer 1.
  • Lange termijn succes boven korte termijn resultaat.
  • Integriteit hoog in het vaandel.
  • Hou focus en neem actie!
  • Enorme drive voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Neem geen genoegen met minder. Ga alleen voor het beste.
  • Neem nooit zomaar iets aan en ben bereid om je eigen geloof op te geven in de zoektocht naar de waarheid.
  • Hanteer een hoge standaard voor jezelf en anderen.
  • Magische pillen bestaan niet.
  • Omring jezelf met mensen die je energie geven i.p.v. je energie zuigen.

Wie zijn wij?

Hoi wij zijn Henry en Rinus. We hebben enorm veel passie voor ons vak.


Toch draait het leven bij ons niet alleen om krachttraining of fitness. We zijn niet "hardcore". We zijn twee "gewone" gasten, met liefde voor krachtsport.


Ons persoonlijke doel is om een tof, gelukkig en zinvol leven te leiden. Daarom genieten we van het hier en nu, en ontwikkelen we onszelf continu d.m.v. het nastreven van persoonlijke groei. 


Daarnaast willen we ons fit en gezond voelen, en er goed uit zien.


Wat wij belangrijk vinden is de juiste balans tussen krachtsport en leuk leven. Zo zijn wij zelf, en we helpen graag mensen die hetzelfde nastreven.

rinus-henry-dta

Ontdek De Simpele Methode Die Wij Gebruiken Om Binnen 8-16 Weken Ons Vetpercentage Te Verlagen En Het Hele Jaar Door In Shape Te Blijven 

Schrijf je hieronder in en ontvang direct een gratis e-book waarin we jou uitleggen hoe wij met 3 simpele principes (altijd) 100% resultaat bereiken

*Door je hierboven in te schrijven ga je akkoord dat wij jou een gratis e-book sturen. Tevens ga je akkoord dat wij jou hierna enkele mails sturen die jou kunnen helpen om jouw fysieke doel(en) te bereiken. Wij respecteren jouw privacy en zullen je niet spammen. Daar houden we zelf ook niet van. Je naam en e-mail adres zijn bij ons 100% veilig.

Contactinformatie:

Droog Trainen Academie
​Kaarderhof 50
​5709GJ Helmond
[email protected]
KVK-nummer: 63416107

Volg ons via onderstaande kanalen:

© 2024 Droogtrainenacademie.nl. Alle rechten voorbehouden.