Transformeer Je Lichaam in Slechts 8 Weken: Verlies 4 tot 10 Kilo Vet Zonder Streng Dieet En Zonder Jouw Sociale Leven Op te Geven

De Fatloss Forever Challenge Is Een 8 Weken Coaching Traject Waarin We Jou Helpen Om Af Te Vallen en Die Kilo's Er Voor Altijd Af Te Houden. Geen Ervaring Nodig. Geen Streng Dieet. Geen Extreem Sportregime. JIJ KAN DIT OOK!

Dit is voor jou als...

 • Je wilt afvallen, maar je weet niet waar je moet beginnen of hoe je gemotiveerd blijft
 • Je voor je gevoel echt alles hebt geprobeerd, maar niets lijkt nog te werken
 • Je metabolisme traag (stuk) is en je een oplossing zoekt die nog wél echt werkt
 • Je door de bomen het bos niet meer ziet en het gevoel hebt dat afvallen moeilijk is
 • Je klaar bent met het hoppen van dieet naar dieet en een blijvende oplossing wilt
 • Je een gezonde en evenwichtige relatie met voeding en jezelf op wilt bouwen
 • Je wilt genieten van het leven zonder je voortdurend zorgen te maken over die kilo's op de weegschaal
 • Je moe bent van tijdelijke oplossingen en zoekt naar een duurzame verandering in je levensstijl
 • Je wilt genieten van lekker eten zonder schuldgevoel en zoekt een flexibele benadering
 • Je jezelf weer slank, gezond, fit, energiek en zelfverzekerd wilt voelen en gelukkig wilt zijn met jezelf en wat je elke dag in de spiegel ziet.

De Challenge Start Over

11
Dagen
.
 
01
Uren
.
 
52
Minuten
.
 
19
Seconden

You missed out!

Amanda

amanda-transformatie-inner-circle

Ik ben bijna 63, en ik ging er jarenlang van uit dat na de menopauze bij de meesten het gewicht sowieso omhoog gaat, én dat daar nu eenmaal niks aan te doen valt.

Zo zag ik het ook in mijn omgeving. Ik had dat helemaal aanvaard. En voelde me hoe langer hoe meer oud, lusteloos, allesbehalve fit, en met heel veel pijntjes.

Tot ik jullie op internet ontdekte..

Intussen ben ik zo vertrouwd met jullie stijl, enthousiasme, eerlijkheid, realisme, no nonsens. Jullie zijn zo ontzettend inspirerend.  

Dit geeft zoveel houvast, dat mijn mindset nu helemaal is veranderd. 

Naast het gewichtsverlies ben ik intussen zo veel meer overtuigd van de kracht in mezelf. Zo simpel kan het dus zijn.

Huub

huub-transformatie-inner-circle

Na 1,5 jaar blessureleed en chronische vermoeidheid na met Covid besmet te zijn geworden moest er echt iets gebeuren. Ik heb me dan ook letterlijk en figuurlijk op moeten pakken en heb mezelf van de bank afgesleept.

Mijn enige doel was dan ook om in beweging te komen en vol te gaan houden deze 8 weken. Uit eerdere ervaringen wist ik al dat ik enthousiast zou worden van Henry & Rinus en dat ik veel support zou gaan ervaren vanuit de groep. Ik keek best wel op tegen het sporten en de challenges want mijn conditie en kracht waren tot een nulpunt gedaald en de kilo’s op de weegschaal waren flink gestegen…

Deze weken zijn omgevlogen dankzij jullie en de hele groep, wat een fijne en betrokken mensen … wat heb ik uitgekeken en genoten van de live sessies. Natuurlijk hadden jullie in je video’s al veel verteld maar in de sessies begon het “echt te leven” waar het om draait omdat iedereen daar z’n struggles kon delen en vragen mocht stellen. Ik ben zo blij met mijn resultaat.

Linda

linda-transformatie-inner-cirlce

Ik zat al zolang niet lekker in mijn vel, letterlijk en figuurlijk. Ik ben erachter gekomen dat ik een emo (vr)eter ben en ben in de laatste maanden aardig wat kilo's aangekomen.

Daarvoor ook al wel wat, maar nu was ik wel weer op mijn zwaarst!! Voor de vakantie had ik iets van: er moet wat gaan veranderen. Bikini en de zomerjurkjes van vorig jaar zaten veel te strak.

Nu ik met jullie aan de slag ging, merkte ik dat het anders kan. In het begin had ik moeite met mijn eerste bbq. Voelde mij schuldig, maar door de lieve reacties van iedereen in de groep en de begeleiding van de 2 toppers (zo vind ik ze echt!) ging ik verder.

Zoals sommige zeiden, volgende dag weer oppakken en doorgaan. Normaal had ik allang de handdoek in de ring gegooid. Nu niet! Wat het verschil is met mijn vorige ervaringen, is de goede begeleiding.

Diederick

diederick-transformatie-inner-circle

Ik heb meegedaan aan deze challenge omdat ik mentaal en fysiek niet lekker in m'n vel zat, en voor mijn gevoel was dit de juiste stok achter de deur.

Ik heb 2 jaar geleden ook al eens meegedaan aan één van jullie challenges, wat mij een goed resultaat had gebracht. Naar aanleiding daarvan wilde ik weer graag meedoen binnen deze groep.

Binnen de groep is er een hele fijne sfeer, de onderlinge coaching, support en stimulans is echt mooi om te zien.

Jullie kennis, Know How en geduld geeft DE juiste motivatie voor mij.

Was het in week 1 een stok achter de deur, is het na 10 weken een invulling waar ik rust en voldoening van krijg.

Stop Voor Altijd Met Moeilijke Diëten En Jojo-en!

Wat is de Fat loss Forever Challenge?

De Fat Loss Forever Challenge is een uitdaging met jezelf waarbij je, met onze hulp en samen met een groep supergemotiveerde mannen en vrouwen, aan jouw fysieke doel gaat werken.

Het doel is om binnen 8 weken zoveel mogelijk vet te verliezen (of je doel te bereiken) door middel van onze methode van flexibel diëten. Daarbij focussen we ons op het creëren van een gezonde relatie met voeding en duurzaam vetverlies (dus geen crashdieet).

Dit is wat we doen tijdens de 8 weken challenge:

 • Wij gaan jou helpen om binnen 8 weken zoveel mogelijk kilo's vet en vele centimeters te verliezen. Onze deelnemers verliezen gemiddeld tussen de 4 en 10 kilo vet in slechts 8 weken tijd.
 • We leren je hoe wij zelf flexibel "diëten". Hierbij ligt de focus op vet verliezen terwijl we alles eten en drinken wat we lekker vinden, met ruimte om te genieten van het leven.
 • Wij (Rinus en Henry) geven wekelijkse live Q&A's en presentaties, waarin we belangrijke specifieke onderwerpen bespreken om jou te helpen zo effectief mogelijk vet te laten verliezen, en dat vet er ook af te houden.
 • Wij houden jou gemotiveerd en verantwoordelijk, zodat jij op het juiste spoor blijft en 100% zeker resultaat gaat bereiken.
 • Jij krijgt toegang tot ons Mission Possible Video programma (ter waarde van €497) waar we je onze exacte strategie uitleggen voor duurzaam vetverlies.
 • Na deze 8 weken weet jij exact welke zaken ECHT resultaat geven en kan jij met de kennis die je hebt opgedaan zelfstandig verder om meer vet te verliezen, of je resultaat vast te houden en heerlijk genieten zonder ooit nog te jojo-en.

Dit Zeggen De Deelnemers Over De Challenge...

 

rian_testimonial
patrick_testimonial
angelique_testimonial
nico_maaike_testimonial
marcel_testimonial
brigitte_testimonial
testimonial_cynthia

Resultaten Uit Het Verleden Bieden Garantie Voor De Toekomst. Honderden "Challengers" Gingen Je Voor. Met Groot Succes!

 

stefan-transformatie-inner-cirlce
sylvain-transformatie-inner-cirlce
natascha-transformatie-inner-circle
linda-transformatie-inner-circle
sylvia-transformatie-dta-inner-circle
claudia-transformatie-inner-circle
lars-transformatie-inner-circle
erik-transformatie-inner-circle
dieneke-transformatie-inner-circle
harold-transformatie-inner-circle
femmy-transformatie-inner-circle
nick-transformatie-inner-circle

Dit Krijg je Als Je Je Aanmeldt Voor De Fat loss Forever Challenge (Direct Toegang).

henry-rinus-inner-circle

Mission Possible (Vetverlies Transformatie Programma)

t.w.v. €497

Dit het laatste programma dat je ooit nog hoeft te volgen. In dit programma zit alles wat je nodig hebt om af te vallen en dat vet er voor altijd af te houden.

In dit programma geven we je de kennis, technieken en de strategie om duurzaam vet te verliezen. We leren je hoe je een krachtige mindset ontwikkelt, we maken vetverlies simpel, en we leren je hoe je een gezonde levensstijl ontwikkelt, zodat je na het bereiken van je droomlichaam je resultaat ook vast kunt houden.

Je hebt 24/7 365 dagen per jaar toegang tot dit programma. Je mag het dus in je eigen tempo en tijd volgen. Dit kan altijd en overal online op je favoriete apparaat (inclusief app).

inner-circle-community

Toegang Tot Een Community Van Gelijkgestemden

t.w.v. €497

Dit is wat onze challenges zo succesvol maakt!

Na aanmelding krijg je direct toegang tot onze community. In deze community zitten alle deelnemers van de challenge, plus ons team. Uiteraard zitten Rinus en Henry ook in de groep. Het doel van de community is om elkaar 8 weken lang van elkaar te leren en elkaar te helpen. Samen staan we sterker!

We durven best wel te claimen dat onze groepen altijd een genot zijn om je in te begeven. Onze community is altijd actief, warm, liefdevol, respectvol en open. Zo open dat mensen eigenlijk alles durven te delen. Uiteraard mag je ook gewoon lekker op de achtergrond meevolgen, als je dat liever wil. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je deze groep gebruikt om te leren.

8 weken lang mag je 24/7 al je vragen stellen in de groep. Andere deelnemers doen dit ook. Zo leren we van elkaar. Het DTA team, en Rinus en Henry, zitten ook in de groep en staan klaar om te antwoorden op je vragen. Daarnaast wordt er in de groep van alles gedeeld: ups, downs, recepten, tips, trucs en tools. Deze groep is echt super waardevol en is 8 weken lang jouw stok achter de deur. Samen houden we elkaar verantwoordelijk en helpen we elkaar iedere dag. Je staat er dus nooit alleen voor.

Je doet de challenge voor jezelf, maar in de groep zijn we samen bezig om te werken aan ons gezamelijke doel: De beste versie van onszelf worden.

henry-rinus-coaching-inner-circle

8 Weken Coaching van Rinus en Henry

t.w.v. €997


We houden elke week interactieve groepssessies waarin we jou gaan helpen om te groeien. Elke week bespreken we verschillende onderwerpen. Deze coach sessies zijn hoofdzakelijk gericht op voeding, training, mindset, gewoontes en persoonlijke groei maar we bespreken ook andere praktische zaken. Wekelijks leggen wij dingen uit en kan je ons 1 op 1 vragen stellen in leerzame Q&A's.

We hebben iedere week een mini challenge die we samen met de groep aan gaan. Zo houden we elkaar gemotiveerd en scherp en werken we samen aan ons gezamelijke doel: De beste versie van onszelf worden.

Let op! De coaching start vrijdag 1 september om 19.00 uur (introductie live sessie). Alle coaching sessies worden opgenomen en kan je achteraf terugkijken.

inner-circle-fun

Kans op een hele mooie prijs (al zeggen we het zelf ;-))


Uiteindelijk doe je het voor jezelf, maar een challenge zou geen challenge heten als er geen prijzen te winnen zijn. Wij geloven in het samen vieren van succes. Daarom nodigen we de 5 beste transformaties uit om een onvergetelijke dag met ons te beleven.

Wat we exact gaan doen, houden we nog even geheim, maar bereid je voor op een epische ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Het meedingen naar de prijzen is slechts een leuke extra; de echte beloning is de mentale en fysieke groei die je zult ervaren door deelname aan de challenge.

De Totale Waarde van de Fat Loss Forever Challenge: €1991


Meedoen kost jou slechts 197 Euro!

Maar.... Dat is niet alles. Je krijgt nog veel meer. Lees nog even verder!

Jij Krijgt Toegang Tot De Inner Circle

We hebben gemerkt dat veel mensen na het behalen van een top resultaat in eerdere vetverlies challenges, ondanks de goede begeleiding en kennis die ze opdoen, soms toch weer terugvallen en die kilo's weer aankomen. Dat willen we voorkomen. We willen jou helpen om echt een duurzaam resultaat te bereiken. Dus niet even afvallen en zoek het zelf maar uit. Nee! Wij helpen je afvallen en die kilo's er echt voor altijd af te houden!

Daarom hebben we de Inner Circle gecreëerd!

Ons doel is niet om je alleen die kilo's af te laten vallen en je vervolgens aan je lot over te laten. Nee, we willen je begeleiden en ondersteunen in elke stap van je reis naar een gezondere jij. We willen dat mensen succesvol dat vet eraf houden, en daarom hebben we dit unieke programma ontwikkeld.

Bij de Inner Circle krijg je niet alleen toegang tot de Fat Loss Forever Challenge, maar je krijgt ook toegang tot de volgende exclusieve onderdelen:

 • Master The Gym programma (Waarde: €497): Transformeer je lichaam met Master The Gym, jouw online coach voor spiermassa- en krachttransformatie. Dit programma kan je in je eigen tempo en tijd volgen, en bevat alles wat je moet weten over krachttraining, van A tot Z. Van beginners tot gevorderd, dit programma helpt jou om (nog) beter te trainen in de gym waardoor je sterker en fitter dan ooit wordt.Bespaar tijd, energie en geld, en maak gebruik van onze 10 jaar kennis en ervaring in de gym!
 • No Painz No Gainz (8 Weken Coaching Traject, Waarde: €997): Streef naar maximale spiermassa en krachtopbouw met het No Painz No Gainz coaching traject. In dit 8 weken coaching traject gaan we focussen op krachttraining. Het maakt niet uit of je een totale beginner bent, of al langer in de gym traint. Wij helpen je om je grenzen te verleggen in de gym! Daag jezelf uit, verleg je grenzen, en bouw jouw droomlichaam!
 • Onderhouds Traject (8 Weken Coaching Traject, Waarde: €997): Afvallen draait niet alleen om de kilo's verliezen. Het draait vooral ook om die kilo's eraf houden. In dit 8 weken coaching traject gaan we dieper in op wat er voor nodig is om voor altijd te stoppen met diëten en jojoën. We coachen je in het creëren van een gezonde levensstijl, gericht op duurzame gewoonten, een gezonde relatie met voeding en jezelf, en een krachtige mindset. Met de kennis en tools uit het onderhoudstraject blijf je voor altijd op je streefgewicht en zit je elke dag lekker in je vel terwijl je geniet van je leven.
 • Summer Shredding Challenge (8 Weken Coaching Traject, Waarde: €997): Dit 8 weken coaching traject draaien we altijd net voor de zomer. Iedereen wil namelijk met zelfvertrouwen over het strand lopen toch? In de Summer Shredding challengen helpen we je in 8 weken tijd om bikini/zwembroek fit te worden voor de zomer. Dit coaching traject helpt je die lastige overtollige kilo's kwijt te raken en er op je best uit te zien in de zomer.

Wij begeleiden jou dus een jaar lang. Binnen dit jaar starten we met de Fat Loss Forever challenge, maar je krijgt daarna nog 3 andere coaching trajecten (totaal 32 weken coaching!). Dit is jouw kans om onderdeel te worden van een community die echt om je geeft en je helpt om je doelen niet alleen te bereiken maar ook te behouden. Grijp deze unieke kans en zet vandaag nog de eerste stap naar de beste versie van jezelf!

De Totale Waarde van de Fat Loss Forever Challenge Inclusief een jaar lang toegang tot Inner Circle en alles wat erbij hoort is dus niet €1991, maar €6476 waard.


Jij krijgt de challenge plus 365 dagen coaching en begeleiding voor slechts 197 Euro.


Meld je nu aan en krijg direct toegang.

11
Dagen
.
 
01
Uren
.
 
52
Minuten
.
 
19
Seconden

You missed out!

Jij Loopt GEEN Enkel Risico!

100% Niet Goed Geld Terug Garantie. 

Niet tevreden? Ontvang je volledige aankoopbedrag terug, zonder moeilijke vragen!

Wij weten 100% zeker dat dit jouw leven gaat veranderen en dat dit de beste investering is die jij in je gezondheid, lichaam en mentale welzijn kan doen. Daarom geven wij een 14 dagen volledige niet goed geld terug garantie.

Ben je om wat voor reden niet tevreden? Stuur ons een bericht en we storten dezelfde dag nog je volledige aankoopbedrag terug. No questions asked!

mission-possible-niet-goed-geld-terug

Klantervaringen

Met Onze Challenges en Programma´s Hebben Wij 10.000+ Mensen Geholpen Om Succesvol Vet Te Verliezen, Spiermassa Op Te Bouwen en (Blijvend) In De Beste Shape Van Hun Leven Te Komen.

Nogmaals Een Opsomming Van Wat Je Allemaal Krijgt:

 • Toegang tot ons succesvolle vetverlies programma "Mission Possible" 
 • Toegang tot ons 8 weken vetverlies coaching traject de "Fat Loss Forever Challenge"  
 • 365 Dagen lang coaching van Rinus, Henry en de rest van het DTA team 
 • Een jaar lang toegang tot onze "Inner Circle Community". Je staat er nooit meer alleen voor!  
 • Toegang tot het "Master The Gym" krachttraining programma + trainingsschema's en oefeningen database 
 • Toegang tot ons 8 weken Onderhoud coaching traject 
 • Toegang tot ons 8 weken coaching traject "Summer Shredding Challenge"
 • Toegang tot ons 8 weken coaching traject "No Painz No Gainz"
 • BONUS 1: 12 masterclasses per jaar met inspirerende sprekers. Adem coaching, mindset coaching, etc.  
 • BONUS 2: Alle updates aan programma's, challenges, trainingsschema's, sprekers, etc zijn kosteloos voor leden.

De Totale Waarde van de Fat Loss Forever Challenge Inclusief een jaar lang toegang tot Inner Circle en alles wat erbij hoort is dus €6476 waard.


Jij Betaalt Slechts 197 euro Voor De Challenge + Een Heel Jaar Coaching en Begeleiding!


Dat is 0,53 eurocent per dag! Slechts een fractie van wat je tegenwoordig betaalt voor je dagelijkse bakje koffie! 

Hiervoor krijg je het lichaam waar je trots op bent, elke dag. Je voelt je gezonder, fitter, energieker en sterker. Je past je favoriete kleren en voelt je sexy en aantrekkelijk. Je gaat met meer zelfvertrouwen door het leven en voelt je alsof je heel de wereld aan kan. Dat is toch zeker wel 197 euro waard?

Veelgestelde Vragen

Voor wie is Fatloss Forever geschikt?

Het antwoord is simpel: voor iedereen!

Of je nu 50 kilo kwijt wilt of juist droomt van een strakke sixpack, wij staan voor je klaar. Het mooie aan "Fatloss Forever" en "de Inner Circle"  is dat het niet stopt na deze 8 weken.

Wij gaan samen met jou voor het echte resultaat, ongeacht je startpunt.

Als jij er helemaal voor gaat, dan garanderen we je dat je na 8 weken al een gelukkigere, slankere en betere versie van jezelf ziet.

En kun je je voorstellen waar je over een jaar kunt staan?

Wij kunnen niet wachten om je te helpen die doelen te bereiken!

Ik ben geen lid van een sportschool. Kan ik dan ook meedoen?

Geen lid van een sportschool? Geen probleem!

Bij Fatloss Forever draait het allemaal om doen wat je leuk vindt, want als je er geen plezier in hebt, houd je het nooit vol.

Natuurlijk promoten we krachttraining, vanwege de vele mentale en fysieke voordelen die het biedt.

Maar we snappen ook dat het niet voor iedereen is weggelegd. Het allerbelangrijkste is dat je de sport of activiteit kiest die je echt leuk vindt. Zo maak je van beweging een levensstijl. Oh, en maak je geen zorgen als je liever thuis sport - we hebben daar ook schema's voor!

Dus of je nu liever naar de gym gaat, van wandelen houdt of in je woonkamer traint, we helpen je graag op jouw unieke pad naar een gezonder leven!"

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Zodra je betaalt, mag je 3 mailtjes van ons verwachten. De eerste is een bevestiging van je betaling en je factuur.

De tweede mail helpt je met inloggen bij Thehuddle, ons platform waar je toegang krijgt tot al onze programma's en verdere instructies.

En de derde?

Dat is een hartelijk welkom van ons, compleet met een link naar de Facebook-groep.

Meld je daar aan, en na een snelle controle van je e-mailadres ben je binnen in onze community.

Oeps, geen mailtjes gezien? Geen paniek!

Stuur ons even een berichtje op [email protected], en we helpen je zo verder.

Krijg ik een voedingsschema?

Voedingsschema?

Bij Droog trainen Academie doen we dingen anders. We weten dat iedereen uniek is, met zijn of haar eigen smaak en dagelijkse routine.

Standaard voedingsschema's?

Die passen daar niet altijd bij. Wat we je wel geven, is iets veel toffers: de tools om je eigen persoonlijke voedingsschema te creëren.

Misschien hoef je niet eens veel aan je huidige eetgewoonten te veranderen!

 Hierdoor kun jij een plan maken dat echt bij jouw leven past. En dat maakt het een stuk makkelijker om vol te houden.

Dus geen kant-en-klaar schema, maar wel de vrijheid en kennis om zelf aan de slag te gaan met wat jij lekker vindt. 

Kan ik ook meedoen als ik een blessure heb?

Een blessure? Geen zorgen, je kunt nog steeds meedoen! We kijken naar hoe actief je bent in je dagelijks leven om je calorietekort te bepalen.


Dat is het aantal calorieën dat je nodig hebt om vet te verliezen. Met een blessure ben je misschien wat minder actief, maar dat betekent niet dat je stil hoeft te zitten. Heb je bijvoorbeeld last van je schouder?


Dan kun je nog altijd lekker wandelen. Dat zorgt ervoor dat je toch nog wat meer calorieën kunt eten. En weet je wat?


We hebben zelfs deelnemers gehad die met minimale beweging kilo's vet zijn verloren! Probeer dus binnen jouw mogelijkheden toch in beweging te blijven.


Je zult zien dat het meevalt en je nog steeds kunt werken aan je doelen!

Blijft het abonnement elk jaar hetzelfde of gaat de prijs jaarlijks omhoog?

Goed nieuws: zolang je niet opzegt, blijft het bedrag dat je betaalt altijd hetzelfde! Onze community en de informatie die we delen worden steeds waardevoller, maar jouw abonnementsprijs blijft ongewijzigd

Kan ik ook in termijnen betalen?

Als je liever in termijnen betaalt, hebben we daar een mooie optie voor. In plaats van eenmalig €197, kun je ervoor kiezen om €19,95 per maand te betalen. Dat maakt het misschien net even makkelijker voor je, maar houd er wel rekening mee dat je met deze optie op de lange termijn iets duurder uit bent.

We moedigen je echter aan om een commitment van een jaar met ons aan te gaan en echt met jezelf aan de slag te gaan. Het is een samenwerking, een reis, en we zijn er voor je. Als je meedoet aan een challenge en je zegt tussendoor op, dan doe je automatisch niet meer mee en vervalt je toegang na verloop van de periode.

Als je ervoor kiest om de €197 ineens te betalen, weet je dat je een heel jaar volledig gedekt bent, zonder maandelijkse betalingsherinneringen, en je bespaart nog geld ook! Het is een sterke stap in je commitment om te veranderen en het helpt je om echt gefocust te blijven op je doelen. Het is een investering in jezelf, en wij geloven dat je het waard bent!

Moet ik mijn voor- en nafoto´s insturen om deel te mogen nemen?

Als je meedoet aan de challenge en in aanmerking wilt komen voor de prijzen, is het wel nodig om je 'voor'-foto's in te sturen (maar maak je geen zorgen, daar krijg je later instructies voor), en aan het einde van de challenge je 'na'-foto's samen met een testimonial.

Maar dat is eigenlijk niet het allerbelangrijkste. Waar het echt om gaat, is dat jij je doelen behaalt. We willen dat je leert hoe je op een fijne en duurzame manier vet kunt verliezen, en dat je de juiste kennis opdoet om een levensstijl te ontwikkelen die je helpt je resultaten te behouden. Geen extremen meer, maar balans.

Natuurlijk vinden wij het geweldig als we jouw successen kunnen delen; dat is fantastische reclame voor ons. Maar weet je, het is helemaal niet verplicht. Jouw vooruitgang en welzijn staan voorop, en als je dliever geen foto´s instuurt, dan is dat helemaal oké.

We zijn er om jou te helpen, met of zonder foto's!

Kan ik als vegetariër / veganist ook meedoen met de challenge?

Zeker, je kunt absoluut meedoen aan de challenge als je vegetariër of veganist bent! Het leuke aan onze aanpak is dat jij zelf kiest welke voeding je gebruikt om je doelen te bereiken. Dus of je nu gek bent op groenten, noten, tofu, of andere plantaardige lekkernijen, je past het gewoon aan naar jouw eetgewoonten.

En weet je wat? We hebben zelfs een speciaal receptenboekje met heerlijke vegan gerechten samengesteld om het je nog makkelijker te maken. Dus ja, je kunt je helemaal uitleven en genieten terwijl je werkt aan je doelen. Vegetariër, veganist, of wat dan ook, je bent meer dan welkom om mee te doen!

Hoeveel tijd gaat de challenge mij per dag kosten?

Hoeveel tijd de challenge je per dag gaat kosten? Dat valt reuze mee! In het begin geven we je veel informatie die je op je eigen tempo kunt doornemen. Misschien moet je de eerste weken even wennen aan het toepassen van deze informatie, maar al snel zal het een tweede natuur worden en kost het je nauwelijks extra tijd.

Heb je een dringende vraag? Stel deze dan in de Facebook-groep; meestal krijg je daar binnen een uurtje antwoord op, zodat je gewoon verder kunt gaan. En ja, we gaan ook elke week maximaal 2 uur live in de groep, maar maak je geen zorgen, die livesessies kun je ook later terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Dus eigenlijk valt het wel mee met de tijd die je aan de challenge kwijt bent. Het past gewoon in je dagelijkse routine, en we zorgen ervoor dat je alle steun en informatie krijgt die je nodig hebt, zonder dat het je hele dag in beslag neemt.

Wordt het abonnement jaarlijks verlengd?

Ja, het abonnement wordt automatisch verlengd, precies een jaar na de aankoop als je een jaarabonnement hebt, of maandelijks als je een maandabonnement hebt.

Ben je bang dat je vergeet het jaarabonnement op te zeggen als je dat wilt? Geen zorgen!

Zet gewoon een herinnering in je telefoon een paar weken voor de verlengingsdatum, en stuur ons een berichtje als je het abonnement wilt stopzetten. We regelen het dan met plezier voor je, helemaal zonder gedoe. Zo simpel is het!

Hoe kan ik meedingen voor de prijzen?

Wil je meedingen voor de prijzen? Dat is simpel!

Doe allereerst je stinkende best om je beste resultaat ooit neer te zetten. Daarnaast stuur je je voor-foto's in (we delen de voorwaarden hiervoor later in de community).

Aan het eind van de challenge stuur je je na-foto's in, samen met een testimonial over de challenge en hoe je het hebt ervaren.

Wij zullen dan alle foto's en testimonials beoordelen, en daaruit de winnaars kiezen. We gaan daarna live om de winnaars bekend te maken.

Dus ga ervoor, en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars en ga jij met ons op pad om er een onvergetelijke dag van te maken.

Hoe gaat het verder nadat de challenge is afgelopen?

Nadat de challenge is afgelopen, is je avontuur bij ons zeker niet ten einde. Dat is het prachtige aan de inner circle! In het verleden lieten we de deelnemers na een challenge misschien los, maar nu gaan we echt een commitment met elkaar aan.

Als jij een jaarabonnement afsluit, blijf je een heel jaar onder onze begeleiding en die van ons team, en we blijven samen aan jouw doelen werken.

De challenge is slechts het begin; we staan klaar om verder met je te bouwen aan jouw droomresultaten!

Mijn vraag is nog niet beantwoordt. Wat nu?

Zit jouw vraag er niet tussen en loop je nog rond met vraagtekens? Geen paniek en vooral geen schroom om ons te benaderen! Stuur ons gewoon een mailtje op [email protected] of tik ons aan via de social media kanalen waar je ons volgt. Geen vraag is te gek, en we staan klaar om je te helpen.

Echte Mensen Echte Resultaten. Dit Kan Jij Ook!

sascha-transformatie-dta-inner-circle
fabian-transformatie-dta-inner-circle
maaike-transformatie-dta-inner-circle
natasja-transformatie-dta-inner-circle
alexander-transformatie-dta-inner-circle

Ben Jij Klaar Om Ook In Je Beste Shape Ooit Te Komen?


Aanmelden kan nog:

11
Dagen
.
 
01
Uren
.
 
52
Minuten
.
 
19
Seconden

You missed out!