9 Mindset Hacks Voor 30-Plussers Die 10 Kilo Of Meer Willen Afvallen Zonder Hun Leuke Leven Op Te Geven

Meld je aan voor de gratis masterclass:

Deel deze Masterclass:

In deze Masterclass ontdek je:

 • Welke 9 mindset hacks wij al onze leden leren om de kans op succesvol vetverlies met 99% te laten stijgen.
 • Wat de redenen zijn waardoor je nu, ondanks je harde werken, het niet voor elkaar krijgt om die overtollige kilo´s eraf te krijgen en te houden, iedere dag lekker in je vet te zitten, en je mooiste leven te leven. 
 • Waarom 95% van de mensen die willen afvallen teveel focus op de verkeerde dingen hebben, en welke dingen je wel moet doen om die weegschaal week na week te laten zakken zonder heel je leuke leven op te geven.
 • ... en hoe je de juiste mindset creëert, die ervoor gaat zorgen dat jij sneller resultaat bereikt dan ooit tevoren........op een manier die voor jou prettig en natuurlijk aanvoelt.

Dit is perfect voor jou als je:

 • 30+ bent en je drukke sociale (stressvolle) leven ervoor heeft gezorgd dat je teveel kilo's bent aangekomen. 
 • Op dit moment veel te zwaar bent en aardig wat kilo's te verliezen hebt (20+ kilo). Je wilt weer "normaal" kunnen leven zonder al die overtollige bagage die je elke dag mee moet dragen.
 • Al redelijk in shape bent en graag de puntjes op de i wilt zetten. Je wilt beter zijn dan middelmatig. Je wilt 5-10 kilo verliezen zodat je in je beste shape (ooit) komt en je fitter en sterker voelt dan ooit tevoren (geloof me, het kan ook na je 30, 40, 50 of zelfs 60+).
 • Alles er tussenin (papa's / mama's en overige 30-plussers die de touwtjes net iets te lang hebben laten vieren en nu niet meer heel lekker in hun vel zitten).

Verder herken je je wellicht ook in deze punten:

 • Je kijkt in de spiegel en baalt van hoe je eruit ziet. Dit zorgt frustratie, schaamte en gebrek aan zelfvertrouwen. Je wilt graag weer trots zijn op je lichaam en jezelf, en lekker in je vel zitten. Maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen en je hebt ook geen zin om het roer ineens compleet om te gooien en (weer) zo'n moeilijk dieet te gaan volgen.
 • Je voelt al tijden niet gezond, niet fit, niet energiek, niet aantrekkelijk of sexy, en je mist zelfvertrouwen en kracht. Je loopt continu achter de feiten aan en bent voor je gevoel de controle over je gezondheid en je lichaam kwijt. Je voelt je fysiek niet lekker, daardoor voel je je mentaal niet sterk (eerder zwak). Je wilt graag uit die vicieuze cirkel komen waar je nu zo lastig uitkomt.
 • Je kleding zit al tijden te strak en niet meer lekker. Andersom moet je er nu ook totaal niet aan denken om jezelf halfnaakt in je bikini of zwembroek te laten zien in het openbaar. Je voelt dat er nu iets moet gebeuren voordat het echt de spuigaten uit loopt. Maar hoe? Je hebt behoefte aan een duidelijk plan en iemand die je helpt om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten zodat je snel (en duurzaam) resultaat bereikt. 
 • Je bent klaar met van dieet naar dieet hoppen. Elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Je volgt één of ander dieet wat totaal niet leuk is om te volgen. Je hongert jezelf (weer) uit, en je leven wordt er niet echt leuker van. Alles om die paar kilo eraf te krijgen die er binnen de kortse keren weer aanzit. Hoe komt het dat het nooit lukt? Je voelt je alleen in je strijd tegen de kilo's, en ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer met die lading (tegenstrijdige) informatie die je overal leest en hoort. 
 • Je hebt geen idee meer wat je wel en niet mag en kan eten. Het lijkt wel alsof je al aankomt als je naar voeding kijkt, laat staan dat het lukt om af te vallen. Je durft eigenlijk niet meer echt te genieten, uit angst dat je aankomt. Je zoekt extremen op om maar af te vallen, maar je verzand vaak in enorme eetbuien. Hierdoor voel je je vaak schuldig en rot, wat ervoor zorgt dat je alles of niets gaat denken en jezelf keer op keer in de steek laat. Je zou graag afvallen en weer een gezonde relatie met voeding en jezelf hebben, zodat je echt weer kan genieten van het leven.
 • Jij hebt een dieperliggende drijfveer om jezelf weer zelfverzekerd, krachtig en aantrekkelijk te voelen. Je bent klaar met aantobben en ziet in je gedachten exact voor je hoe jouw ideale lichaam eruit ziet waardoor je elke dag heerlijk in je vel zit en de beste persoon bent die je kan zijn, voor jezelf en de mensen om je heen.

Dit zijn wij

Ik ben Rinus en samen met mijn zakenpartner Henry run ik sinds 2013 het mooie bedrijf Droog Trainen Academie. Sinds die tijd hebben wij duizenden mannen en vrouwen geholpen met afvallen en die kilo's eraf houden (net zo belangrijk maar een detail die de meeste goeroe's je vergeten uit te leggen ;-)

Maar we helpen mensen niet alleen om af te vallen. We helpen ze om complete transfomaties door te maken. Wij durven best te zeggen dat we levens helpen veranderen en mensen gelukkiger te maken. Daar zijn we heel trots op! Afvallen gaat namelijk verder dan het getal op de weegschaal. Waar het echt om draait is jezelf fysiek in shape krijgen zodat je elke dag lekker in je vel zit, terwijl je geniet van het leven. Iedereen verdient het om zijn of haar beste leven te leven. Dat begint in onze ogen met ervoor zorgen dat je gezond, fit en energiek bent.

Hoe doen we dat? Hoe komt het dat wij duizenden succesverhalen hebben? Simpel. Door een eerlijk verhaal te vertellen. Afvallen is geen rocketscience! Maar je moet wel weten aan welke knoppen je wanneer moet draaien. De afval- en fitness industrie hangt aan elkaar van de bullshit. Er is een enorme informatieoverload waarvan 90% misleidende bullshit is. De waarheid is dat er maar een aantal dingen zijn die echt resultaat geven. Die dingen zijn vrij simpel maar eigenlijk niemand doet ze echt goed.

Dat komt omdat we continu gehypnotiseerd worden om snelle oplossingen te kopen. Crashdiëten, sappen-en detoxkuren, resetten, sportvasten, pillen, poedertjes en andere onzin. Vet bevriezen, maagbanden, maagcorrecties en andere (en ook dure) ingrijpende dingen zijn één van de meest gezochte termen online. Mensen willen een snelle oplossing. Maar er is geen snelle oplossing voor een levenslang probleem. Er bestaan geen shortcuts of magische pillen om die kilo's er BLIJVEND af te krijgen.

Waar wij in gespecialseerd zijn is mensen leren hoe ze een levensstijl voor zichzelf creëren die ervoor gaat zorgen dat ze afvallen tot ze hun doel bereiken, dat ze die kilo's er voor altijd afhouden, en dat alles zonder dat ze in hoeven te leveren op leuk leven. Want "diëten" en afvallen hoeft geen straf te zijn. Je kan gewoon afvallen terwijl je uit eten gaat, taart eet op een verjaardag, lekker bbq-en in de zomer met bier of wijn, etc. Het kan allemaal, maar dan moet je wel weten hoe.

Dat is exact waar wij mannen en vrouwen mee helpen. Onze doelgroep zijn over het algemeen mannen en vrouwen van 30-65 jaar die volop in het leven staan (stress, drukte, kinderen, gezelligheid, veel sociale dingen). Wij helpen hen met afvallen, die kilo's eraf houden, terwijl ze genieten van hun best leven.

Dat start met de juiste mindset. In deze masterclass geven we je 9 mindset hacks die wij al onze klanten leren. Deze mindset hacks zijn ESSENTIEEL om te kunnen slagen in je strijd tegen je overtollige kilo's. Het is de basis die iedereen die ooit ook maar een poging heeft gedaan om 1 kilo af te vallen zou MOETEN weten. Echter zijn dit echter exact de dingen die vrijwel iedereen verkeerd toepast.

Doel van de gratis masterclass

Het doel van deze masterclass is om jou tips, tools en inzichten te geven die je direct kan implementeren. Deze gaan over mindset maar ook over afvallen en jouw ideale lichaam en beste leven creëren. Deze Mindset hacks zijn waardevol voor jou als je graag wilt afvallen en dat vet eraf wilt houden. Ons doel is om jou te helpe voor altijd te stoppen met diëten en jojoën, en elke dag lekker in je vel te zitten. Zowel fysiek als mentaal.

Aan het einde van deze masterclass die ik je een super mooi aanbod om lid te worden van onze Inner Circle community. Ik ben er van overtuigd dat onze Inner Circle DE beste manier is om jou te helpen jouw fysiek doelen te bereiken, sterker te worden als persoon, en meer uit het leven te halen. De Inner Circle gaat je extreem veel opleveren, meer dan alleen afvallen. Want uiteindelijk draait het niet om de kilo's. het draait om het gevoel wat jij graag wilt voelen als je al je doelen bereikt (plus een beetje). Daar willen we jou graag bij helpen. Deze masterclass is een mooie manier om te ontdekken of je een vervolg stap wil maken met ons team, onze toffe community en uiteraard Henry en ikzelf

Geloof me, of je na de masterclass met ons aan de slag gaat of niet, alleen de masterclass gaat je al super veel mooie inzichten geven.

Nou, waar wacht je nog op!

Meld je hierboven aan en reserveer 2 uurtjes van je tijd voor een flinke mindset boost!

Sportieve groet,

Rinus (en Henry)

Team DTA

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass (het kost je slechts 2 uur van je tijd) en ontdek 9 mindset hacks die jou gaan helpen om makkelijk 10 kilo of meer af te vallen zonder moeilijk dieet of dat je hoeft in te leveren op gezelligheid of je favoriete voeding.

Duur
120 minuten.

Hoe te bekijken
Je kunt het webinar live volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Presentatie door
Rinus van Offeren
Eigenaar Droog Trainen Academie (samen met Henry).